Jeg forstår

Om mig og min baggrund som erhvervscoach

Om min personlige baggrund

Mit navn er Kasper T. Larsen (f. 1966) og jeg har som coach en baggrund inden for international markedsføring med særlig interesse i konsumentadfærd og -psykologi samt produkt-, koncept- og forretningsudvikling.

Siden jeg i 1989 tog et pædagogikum i voksenundervisning, har jeg beskæftiget mig med kompetence-, karriere- og lederudvikling samt personlig udvikling. Undervejs har det udviklet min interesse i strategi, ledelse og HR, hvilket bl.a. fik mig til at hoppe ud i en tresproget MBA i Frankrig.

Klar til et coachingforløb, hvor der bliver sat fokus på ledelse, kommunikation og samarbejde? Så lad os lave en aftale om en første session, hvor vi får afstemt forventningerne til hinanden og forløbet.

Ring og book en gratis coaching aftale eller udfyld formularen
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Efterfølgende har jeg arbejdet som proces- og management konsulent for nogle af de større konsulenthuse som Complet / Merkantildata, Discover / Inscape, Mitchell Phoenix Ltd., PricewaterhouseCoopers og Arthur Andersen. Mine arbejdsområder har været it, personale-, strategi- og organisationsudvikling samt projekt- og forandringsledelse. Jeg har bl.a. arbejdet på store internationale projekter samt har undervist, trænet og coachet ledere, projektledere, konsulenter og medarbejder.

Om min erfaring i coaching

Jeg har siden 1999 arbejdet med coaching professionelt. Først coachede jeg ud fra min faglige og pædagogiske baggrund samt med kyndig træning og supervision fra konsulenter, psykologer og gestaltuddannede.

I 2002 blev jeg certificeret NLP Master i coaching med udgangspunkt i den kognitive metode, der både anvendes ved consulting, coaching og terapi. Senere har jeg videreuddannet mig i personalejura samt i en række organisatoriske- og erhvervspsykologiske personprofiler og udviklingsværktøjer, som jeg enten bruger direkte eller indirekte i min coaching.

I starten coachede jeg primært inden for forretningsudvikling, ledelse, projektledelse, kommunikation og problemløsning. Det udviklede sig hurtigt til coaching i de mere bløde og personlige områder. Først coaching inden for karriere, ledelsespsykologi og personlig udvikling. Siden coaching inden for stress, livskvalitet og relationer.

Interesse, flair og kunder har løbende trukket mig videre i retning mod coaching, hvor fokus er det hele menneske. Senere har jeg derfor taget videreuddannelse i den gestaltiske metode, der både anvendes i forhold til organisationsudvikling, mentoring, coaching og terapi. I fortsættelse heraf er jeg efteruddannet og trænet på GATLA i proces, relationsarbejde og organisationsudvikling.

I 2002 gik jeg all in og blev selvstændig erhvervscoach. Jeg har løbende coachet andre iværksættere og selvstændige. Både på et forretningsmæssigt, ledelsesmæssigt og personligt plan. Jeg er således for eksempel også certificeret Access Consciousness™ Bars Practitioner og Access Consciousness™ Bars Facilitator. Jeg har således en lang række effektive coachingværktøjer til både det personlige, ledelsesmæssige og organisatoriske område i kufferten.

IMEA-MBA

Master of Business Administration

Niels Brocks Handelsakademi

Akademiøkonom

Makani & NLP Huset

NLP Master Practitioner

Discover

Menneskelig Indsigt - Selvindsigt

Discover

Rekruttering og Coaching

Discover

Innovation og Teambuilding

Discover

Organisatorisk Klimamåling

Discover

Stress og Livskvalitet

Discover

Personlig Effektivitet

Discover

Personligt Lederskab

Discover

Salgspsykologi og Forhandling

Think about it

Advanced Fundamentals

Compass - Lean Akademi

Compass Lean Manager og Coach

IBM

Projektlederuddannelse

Access Consciousness

Access Bars Facilitator

Gestaltterapeutisk Institut

Eksamineret Gestaltterapeut

Om min coachingstil

Jeg coacher inden for personlige processer (personlig udvikling, kompetenceudvikling, karriere, stress og livskvalitet), organisatoriske processer (teams, samarbejde, kommunikation, ledelsespsykologi, projekt- og forandringsledelse) og forretningsmæssige processer (forretningsudvikling, lean/procesoptimering og salgspsykologi).

”Business & Life with ease joy and glory”

– MBA Kasper T. Larsen

Som coach arbejder jeg ud fra et koldt hoved og et varmt hjerte. Jeg arbejder helhedsorienteret, processuelt, relationelt, eksistentiel og fænomenologisk - i nuet, med det du bringer og det der viser sig samt dine personlige og erhvervsmæssige mål.

Nogle gange arbejder jeg hurtigt og direkte. Andre gange sagte og ad omveje. Nogle gange værktøjsbaseret og andre gange mere procesorienteret. Jeg kombinerer indsigt og ansvar samt tanke, følelse og handling. Lægger vægt på relationen samt giver plads til humor og kreativitet. Udover at give ansvar gennem spørgsmål, kan min coachingstil omfatte støtte, ledelse, konfrontation, frustration og integration. Jeg modtager løbende supervision, så jeg hele tiden kan tilbyde optimal og professionel coaching.

61 66 19 00