Jeg forstår

Medarbejdercoaching, som skaber motivation og en bedre arbejdsplads

Hos ErhvervsCoach zoomer vi i fællesskab ind på dig og dit (arbejds)liv. Vi tager udgangspunkt i der, hvor du er lige nu og finder sammen din vej til ny energi, nye vinkler og skaber nye muligheder.

Ring og book en gratis coaching aftale eller udfyld formularen
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Sæt fokus på den gode arbejdsplads

Hvordan har du det på din arbejdsplads? Er du glad for at gå på arbejde eller er det en sur pligt og slæber du dig af sted hver morgen? Hvordan er dialogen med din leder? Er den tung og træg eller kommunikerer I godt sammen? Er du på bølgelængde med din leder, vil I det samme?

Det er nogle af de spørgsmål, jeg kunne finde på at stille dig, hvis du ringede til mig eller hvis vi sad over for hinanden. Særligt spørgsmålene omkring kommunikationen med din nærmeste leder ville have mit fokus, for det er typisk her det går galt. Det er meget ofte dårlig ledelse og/eller manglen på kommunikation fra ledelsen, der dræner dig som medarbejder for energi og lyst til at tage ansvar for dine arbejdsopgaver.

Derfor vil det i et coachingforløb meget ofte kræve, at vi får din leder inddraget - bedst vil det være, hvis han eller hun også er klar på et coachingforløb.

Det kommer vi omkring

I et coachingforløb, hvor medarbejderen er i centrum, vil vi typisk tage fat i emner som stress, attitude, konflikter og karriere. Nøgleordene for et forløb kunne være nogle af disse:

”Nothing will work unless you do”

– John Wooden

  • Ledelse, samarbejde og kommunikation
  • Faglighed, metode og proces
  • Kompetencer og ressourcer
  • Krav, vilkår og betingelser
  • Mentalitet, attitude og motivation
  • Personlighed og personprofil
  • Handling, feedback, evaluering og læring
  • Privatliv, trivsel og performance

Det får du ud af det

Vores forløb sammen har for mig været en succes, hvis du oplever at have fået mere energi og større lyst til dit nuværende arbejde - eller er blevet afklaret omkring, om du er det rigtige sted eller har de rigtige opgaver. Et coachingforløb er nogle gange en øjenåbner, der får dig til at se helt nye muligheder og se på dig selv med friske øjne.

Sådan foregår det

Når vi mødes første gang, arbejder vi med udgangspunkt i det materiale, som du har forberedt. Det vil sige med andre ord sige, at der vil være noget forberedelse, før vi mødes første gang.

Efterfølgende vil vi på hvert møde arbejde ud fra din proces - hvor du er og hvor du skal hen som det næste. Mellem møderne arbejder du selv videre med dine problemstillinger. Du tager også noter og laver efter hvert møde et lille referat og et oplæg til, hvad du vil arbejde med på det næste møde. På sidste møde gennemgår vi indsigter, resultater og effekt af forløbet. Vi kigger også på fremtidige arbejdspunkter og mål.

Hvis en leder, partner eller kollega er involveret, kan vedkommende efter aftale deltage på første og sidste møde, eller efter behov i selve coachingforløbet.

Kontakt for nærmere information

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe, så er du velkommen til at give mig et kald eller sende mig dit telefonnummer via kontaktformularen eller på en SMS på 61 66 19 00 - jeg ringer dig gerne op for en afklarende samtale.

61 66 19 00