Jeg forstår

Ledercoaching, som afklarer, udvikler og giver ny energi

Er du klar på et coachingforløb, hvor du bliver udfordret på din ledelsesstil og dine evner til at kommunikere og samarbejde? Så er du klar til et coachingforløb hos ErhvervsCoach

Ring og book en gratis coaching aftale eller udfyld formularen
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Bliv en bedre og mere bevidst leder

Få hjælp til at ændre din ledelsesstil i den retning, du gerne vil. Få støtte til at træffe de rigtige beslutninger for dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed. Få værktøjer til at skabe gode relationer, bringe det bedste frem i andre og give dem muligheder, udvikling, trivsel og god kultur. Få en coach og mentor, der hjælper dig til faglig og personlig udvikling på konkrete områder. Få hjælp til at nå dine faglige og personlige mål som leder.

Coaching af ledere, mellemleder og ledere på vej

Ledercoaching er for ledere, mellemledere, projekt- og procesledere, nyudnævnte ledere og ledere på vej. Det er coaching for dig, der ønsker effektiv sparring for at få succes i dit lederjob.

Hos ErhvervsCoach sætter ledercoaching fokus på selve ledelsesdisciplinen - mennesket og relationen.

Det, vi kommer til at arbejde med

Ledercoaching giver dig nye perspektiver og klarhed over dine grundlæggende værdier og dine mål, så du kan opnå bedre resultater. I et coachingforløb tager vi udgangspunkt i dig der hvor du er nu og så finder vi derfra vejen, som kan gå både op, ned, til siden, ud og fremad - og ofte inddrager både arbejde og privatliv.

ErhvervsCoach coacher i forhold til den enkelte leders udfordringer, kompetencer og udviklingsniveau. Nogle har brug for undervisning og støtte, mens andre har brug for supervision og konfrontation. Ledere på vej har typisk brug for personlig afklaring (personprofil), undervisning og træning. Nyudnævnte ledere skal bruge støtte og mentoring samt redskaber til problem- og konflikthåndtering. Erfarne ledere efterspørger typisk supervision og konfrontation (hvis de er stagneret eller sidder fast) eller støtte og input (hvis de er ved at brænde ud eller er kommet i krise).

Alle ledere er forskellige og alle har deres helt egen indgangsvinkel til et coachingforløb. Uanset din indgangsvinkel og hvad du vil arbejde med, så har min ledercoaching fokus på at udvikle dig som leder på flere niveauer, startende indefra og ud.

I det forløb kommer vi omkring emner som:

  • Lederrollen, personligt lederskab og følgeskab
  • Lederens karriere, selvledelse, personlig effektivitet og performance
  • Ledelse opad, nedad, til siden og udad samt af projekter, teams, afdelinger og processer
  • Ledelsespsykologi, menneskelig indsigt og selvindsigt

”Hos mig er ledelse, kommunikation og samarbejde i fokus”

– MBA Kasper T. Larsen

Det får du ud af forløbet som leder

Forløbet skal afklare, udvikle og flytte dig til gavn for dig selv og din organisation. Det skal rykke dig i den retning du gerne vil, for at du handler mere i overensstemmelse med dine værdier og samtidig føler, du går på arbejde med mere energi.

Du får støtte til kompetenceudvikling samt at finde dine egne svar - så du vokser med opgaven og opgaverne vokser med dig, samtidig med du skaber din egen succes. Ledercoaching fungerer således også som et skræddersyet og personligt kursus i lige præcis de kompetencer, du står og har brug for at mestre. Hvis du allerede har været på et kursus, kan vi tage udgangspunkt i det og omsætte det til din situation, hvis du ønsker at integrere det i din lederrolle og lederadfærd - så du undgår spild og opnår synergi.

Du skal være klar, både fagligt og mentalt

Ledercoaching forudsætter, at du styr på alt det fagspecifikke inden for dit eget felt, så det gennemgående fokus kan være på et forløb omkring selve lederskabet, lederstilen og lederrollen. Altså, hvordan du skaber en vision, får dine medarbejdere til at følge dig og gøre det der er påkrævet i situationen samt at få holdet til at arbejde sammen som et team.

Ledercoaching forudsætter således, at du interesserer dig for personlig udvikling, mennesker og processer - og at du er åben og forandringsparat.

Fuld fortrolighed og diskretion

Hos ErhvervsCoach foregår alt fortroligt og i et lukket forum. Du er med andre ord sikker på fuld diskretion og at intet af det vi taler om, bliver ført i journal eller kommer videre.

Processen ved et coachingforløb

Når du starter på et coachingforløb hos ErhvervsCoach, starter vi på første møde med at arbejde med udgangspunkt i det materiale, du har forberedt. Du skal med andre ord være forberedt på at lave noget arbejde, inden vi mødes første gang.

På de efterfølgende møder arbejder vi ud fra din individuelle proces. Mellem møderne arbejder du selv videre ud fra, hvad vi har aftalt. Du tager desuden noter og laver et lille referat efter hvert møde og noterer, hvad du vil arbejde med til næste møde. På sidste møde gennemgår vi dine indsigter, beslutninger, resultatspor og effekt og taler om fremtidige arbejdspunkter og mål.

Lav en aftale og kom i gang med det samme

Er du klar til et coachingforløb, hvor du bliver udfordret på din ledelsesstil og hvor vi tager fat i elementer i både dit private og professionelle liv, så lad os lave en aftale med det samme. Giv mig et kald eller send mig dit telefonnummer via kontaktformularen eller på en SMS på 61 66 19 00 - jeg ringer dig gerne op for en kort afklarende samtale og en aftale om et prøveforløb.

61 66 19 00